Dumnezeu a fost croat

Dumnezeu a fost croat
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Pentru că nu este nimic mai corect din punct de vedere politic decât să spui că naţionala de fotbal a Franţei este, de fapt, o reprezentativă africană ajunsă pentru prima dată în finala unui campionat mondial, comentatorii de la TVR ţin morţiş să ne arate cât de multe ştiu ei despre religie şi despre fotbal. "Dumnezeu a fost croat în această seară", a exclamat unul dintre microfoniştii televiziunii române, la finalul semifinalei dintre Croaţia şi Anglia. Nu pot să nu mă întreb, o fi din cauza oraşului ăla vestit din Croaţia? A vrut şi bunuţul să aibă cu ce să se laude, nu?

* "Vine fotbalul la el acasă". Toată ziua, englezii au sperat că vor ajunge în finală, că vor câştiga şi că vor aduce Cupa Mondială înapoi acasă, cu tot cu fotbal. Numai că fotbalul s-a inventat în China, aşa că unde e corectitudinea?

* Şi, în încheiere, aş vrea să fac un pronostic. Dacă Croaţia va câştiga trofeul, preşedinta ţării va dansa în poala lui Macron. Aşa, pentru că mai avea un pic şi îl termina psihic pe premierul rus Medvedev...

Citit 1407 ori Ultima modificare Joi, 12 Iulie 2018 18:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.