Lauda ruşilor, nici un jucător nu a intrat pe teren

Lauda ruşilor, nici un jucător nu a intrat pe teren
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* S-a terminat şi ediţia 2018 a Campionatului Mondial de fotbal şi, dacă de fotbal ne-am bucurat din plin, nu puteam să nu ne lăsăm impresionaţi de perlele comentatorilor de la TVR. Ar fi extrem de uşor să facem o întreagă colecţie de gafe verbale ale domnilor care au comentat meciurile de la faţa locului, dar o să ne rezumăm la ultima. "Ruşii se lăudau înainte de finală cu o organizare impecabilă, niciun jucător nu intrase pe teren", a spus comentatorul, în momentul în care trei suporteri au sărit din tribune şi au alergat spre fotbaliştii preferaţi. Suporteri, da? Că dacă nu ar fi intrat jucători pe teren pe toată durata Mondialului, nu ştiu ce competiţie am fi avut.

* De asemenea, din înaltul tribunei, comentatorului i s-a părut că suporterii intraţi pe teren erau croaţi, deşi nu aveau tricouri cu Hrvatska. De unde, nu ştiu!

* Imaginea finalei este, însă, umbrela de la premiere. Cea care îl acoperă doar pe Putin, în timp ce Macron şi Kolinda (preşedinta Croaţiei) erau udaţi până la piele. Şi dincolo de ea! Deh, se vede cine-i tătuca!

Citit 1446 ori Ultima modificare Luni, 16 Iulie 2018 19:05

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.