Jurnalism demn de spitalul de nebuni

Jurnalism demn de spitalul de nebuni

Evaluaţi acest articol
(27 voturi)
1 comentariu

* Aţi auzit deja, bănuiesc, toate vorbele alea pe care le spun mamele copiilor lor pentru a nu se face jurnalişti. Că e o meserie în care se spun doar minciuni, că nu e bine plătită, etc. Dar nu ştiaţi că au şi dreptate. Pentru că Mircea Badea, chiar el, asta a făcut la Antena 3. Le-a dat dreptate tuturor acelor mame care preferă să îşi facă odraslele IT-işti, decât jurnalişti.
* Într-un dialog pe tema protestului de pe 10 august şi a violenţelor care au urmat, Mircea Badea începe să se strâmbe mai urât decât un copil de clasa a doua căruia tocmai i-a furat cineva jucăriile. Şi toate astea, în direct. Aşa că nu pot să nu mă întreb oare publicul ţintă ce crede? Că se uită la o emisiune cu dezbateri politice şi sociale sau la o emisiune filmată la spitalul de nebuni? Nu de alta, dar faţa lui Badea exact asta exprimă. Cu limba scoasă şi cu ochii încrucişaţi, acesta şi-a dat măsura propriei nebunii. Şi mai zicea lumea că Oreste e nesimţit când îl făcea nebun pe fostul său coleg şi prieten...

Citit 2372 ori Ultima modificare Joi, 16 August 2018 19:46

1 comentariu

  • postat de stan si bran Vineri, 17 August 2018 20:22 89.137.137.*** Link la comentariu
    7
    7

    Isi permite sa se maimutareasca la 10.000-15000 euro pe care ii primeste lunar. Face circ si castiga cat doi medici la un loc.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.