Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Aţi auzit vreodată de fotbalistul Alexandru Vagner? Sunt aproape sigur că nu, pentru că nu a fost vreun mare talent, nu a jucat nici măcar la Unirea Urziceni, darămite la vreo Steaua sau Universitatea Craiova. Cu toate astea, el a reuşit să ajungă în atenţia televiziunilor de sport prin faptul că a renunţat la fotbal în favoarea... pokerului. "Avantajul pokerului este că nu ai șef, îți faci programul cum vrei tu. Dacă vreau să îmi iau concediu, nu trebuie să fac nicio cerere. Nu regret deloc decizia luată. Am început o nouă etapă din viața mea. Media câștigurilor mele de până acum înseamnă dublu față de contractul pe care îl aveam ca fotbalist în Liga 2", a povestit acesta.
* Şi, dacă de el nu aţi auzit, de Alexandru Piţurcă sigur ştiţi câte ceva. Ei, şi el s-a lăsat de minge pentru jetoane. Şi zice că îi merge bine, chit că a renunţat la multe salarii până a învăţat cum e treaba cu cărţile. Noroc că are oameni pricepuţi la jocuri de noroc şi în familie!

Citit 821 ori Ultima modificare Joi, 18 Octombrie 2018 17:58

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro