Ninja Warrior, un fel de cascadorii râsului pe bani

Ninja Warrior, un fel de cascadorii râsului pe bani
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* După cum urlă comentatorii de la Ninja Warrior, ai zice că te uiţi la un mare turneu de lupte libere ori, de ce nu, la un campionat mondial de fotbal. Asta şi pentru că unul dintre cei doi, Costi Mocanu, e mai obişnuit cu meciurile de fotbal decât cu emisiunile în care bărbaţii plini de muşchi, dar şi câteva doamne, îşi etalează forţa brută.

* Numai că, după ce te uiţi două ore la emisiune, îţi dai seama că nu e vreun mare campionat, ci o competiţie unde mulţi băieţi care par umflaţi la sală nu reuşesc să treacă de primele două obstacole, în timp ce unii care fie sunt la a doua tinereţe, ori nu au atins-o nici pe prima, reuşesc să ajungă până la final. Un fel de cascadorii râsului pe bani, mai ales atunci când cei care arată mai bine decât concurenţii de la Mister Olympia reuşesc să atingă, cu graţia unei balene, apa.

* Apropo, ştie cineva de ce X-Factor nu mai e duminica, ci marţea? Adică, chiar atât de slab să îţi consideri show-ul, încât să îl pui într-o zi în care concurenţa nu are nicio emisiune cu care să te bată?

Citit 1670 ori Ultima modificare Luni, 22 Octombrie 2018 19:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.