Românul e frate cu grătarul

Românul e frate cu grătarul

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Un sondaj recent arată că, peste 10 ani, românii nu se mai văd folosind telefoanele inteligente pe care acum cheltuie sume importante de bani. Aceiaşi români cred, însă, că vor continua să stabilească relaţii prin intermediul reţelelor de socializare, că nu vor mai merge la cumpărături, ci vor comanda totul de acasă şi că vor plăti prin intermediul monedelor virtuale. Un singur lucru rămâne neschimbat. Indiferent de maşinile zburătoare şi de avansul tehnologic, românul tot va ieşi la grătar. Ceea ce înseamnă că de 1 Mai şi de alte sărbători care pică în zile senine şi cu grade multe, pădurile vor continua să emită fum şi manele, cu sau fără telefoane inteligente.
* De asemenea, nici mersul la terasă nu va dispărea, ceea ce este o veste bună pentru ospătari. Locurile lor de muncă vor fi veşnice, cel puţin în România. E drept, de mers la bibliotecă, teatru sau film nu zice nimeni nimic, dar oricum astea îs activităţi pentru săraci, nu pentru şmecherii cu merţan!

Citit 653 ori Ultima modificare Luni, 03 Decembrie 2018 17:48

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro