Păcănele accesate cu fonduri europene

Păcănele accesate cu fonduri europene

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

* Un ieşean a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare, după ce a cheltuit fondurile europene pentru dezvoltarea unei afaceri la păcănele. Asta e ştirea săptămânii, până acum, nu pentru că omul ar fi fost pedepsit, ci pentru că a găsit o modalitate de a cheltui fonduri europene, la care guvernul nu s-a gândit. Vă daţi seama că banii dintr-un parteneriat public-privat ar fi mult mai greu de cheltuit la aparate, nu?

* "Inculpatul a restituit un împrumut în cuantum de aproximativ 8.000 euro fratelui său, a cheltuit o parte a sumei de 107.304 lei la jocuri electronice şi a efectuat lucrări de construire la o anexă a fermei (grajd), lucrări neprevăzute în planul de afaceri", au stabilit procurorii DNA. Dar, pentru că legea în România este atât de permisivă, după amnistie şi graţiere, omul nostru probabil va mai băga o fisă (în aparat) şi va mai încerca o dată să îşi tripleze fondurile. De la UE!

Citit 1016 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Ianuarie 2019 17:02

1 comentariu

  • postat de HAHAHA Joi, 10 Ianuarie 2019 08:42 194.105.20.*** Link la comentariu
    0
    4

    Si peste 50 de ani - Colonia Romina !!!! (Ma intreb - retoric - cum a accesat acesta fondurile europene, care, altfel sunt cvasiblocate de birocratie - in strire nu ni se spune daca acele fonduri au fost recuperate, ca daca NU, oricui ii va conveni sa dea o spaga, sa acceseze fonduri, sa fie condamnat cu suspendare, eventual GRATIAT si la urma sa fca ce vrea muschiul lui cu banii )

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.