În goana după asistente păcătoase, CNA închide emisia unei televiziuni... politice!

În goana după asistente păcătoase, CNA închide emisia unei televiziuni... politice!
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

* Deşi de ani buni românii sunt asaltaţi la televizor de dudui care mai de care mai dezbrăcate, care dansează lasciv şi al căror singur strop de inteligenţă este irosit pe vreun fotbalist plin de bani, CNA pare să îşi fi găsit ţinta. Televiziunile politice. Este şi cazul postului Realitatea TV, care în seara de 17 ianuarie va avea emisia închisă timp de 10 minute. Totul a plecat, se pare, de la modul în care postul în cauză a relatat evenimentele din 10 august, protestul încheiat cu bătaia luată de protestatari de la bravii jandarmi. Da, ăia de se promovează prin clipuri filmate în parcuri, dar care nu se dădeau la o parte din a împărţi bastoane pe spatele femeilor.
* "Se suspendă emisia RealitateaTv. Acum pentru 10 minute, în ziua de 17 ianuarie. Incredibil. Nu îmi vine să cred! Am fost acuzaţi de incitare la violenţă şi dezinformare privind evenimentele din 10 august. Mi s-a spus că imaginea a ceea ce s-a întâmplat în 10 august a fost «viciată» de RealitateaTv", a anunţat Rareş Bogdan. Ce să zic, pumnul în gura presei e primul pas către dictatură. Nu de alta, dar parcă suspendarea emisiei o merită alţii, pentru lucruri mult mai grave...

Citit 2251 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Ianuarie 2019 17:35

Mai multe din această categorie:

3 comentarii

 • postat de PATRIOTUL
  Joi, 17 Ianuarie 2019 10:36
  81.12.149.***
  CNA, la fel ca si CCR, ar trebui depolitizate total si ales numai profesionisti!
  1
  6
  Raportează
 • postat de Sandu
  Joi, 17 Ianuarie 2019 09:24
  90.95.63.***
  Aceasta televiziune sa plateasca tot ce are de platit statului si apoi sa transmita stiri adevarate nu fake news .Rares Bogdan este unul din cei ma gretosi asazisi comentatori politici.Oare menirea unei televiziuni este sa propage ura si sa indemne fatis la revolta , actiuni de strada si anarhie.Eu cred ca a fost sanctionata prea putin chiar daca audienta ei pe piata audiovizualului este foarte mica si apreciata de ce albastri.
  5
  4
  Raportează
 • postat de tvtvvreee
  Joi, 17 Ianuarie 2019 07:54
  194.102.208.***
  Este in insolventa, oricum...
  3
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.