Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Din categoria "prost să fii, bani să ai", vine ştirea conform căreia atacantul Mihai Voduţ s-a despărţit de Viitorul Constanţa. Sau, mai bine zis, a fost pus pe liber de echipa lui Gheorghe Hagi, pentru că ar fi pariat pe propria echipă la un meci de campionat. O fi mers şi el, săracul, pe ideile lui Dan Nistor, de la Dinamo. "Eu sunt băiat de provincie, nu prea am văzut cazinouri şi când am dat de atâtea luminiţe am zis să intru să văd ce e. Dar nu am stat mult, că sunt cuminte", zicea Nistor, acum vreo jumătate de an. Aşa şi Voduţ, ăsta. Poate că nu ştia ce e în spaţiul ăla comercial. Omul o fi vrut să cumpere o pâine şi a ajuns să bage un bilet la pariuri. Apropo, în ştire nu zice şi dacă i-a ieşit biletul. Dar, măcar are ceva bun de trecut în CV acum. "Mihai Voduţ, atacant, îmi place să pariez. Pe mine!". Poate îl ia Dinamo, că şi-aşa e nevoie mare de jucători. Poate fi chiar transferul cu numărul 13. Norocos!

Citit 793 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Ianuarie 2019 17:02

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro