Prost să fii, carnet de partid să ai

Prost să fii, carnet de partid să ai

Evaluaţi acest articol
(16 voturi)
1 comentariu

Miniștrii din cabinetul Dăncilă s-au întrecut în gafe la Bruxelles. Deși deținem președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene, cred că europenii mai au puțin și își fac cruci mai mari decât ne-am făcut noi la discursul lui Donald Tusk. Stupefiaţi, parlamentarii străini au aflat de la ministrul Agriculturii, Petre Daea, că în România "cormoranii fac baie în piscine", deşi au vrut să ştie ce fac autorităţile noastre pentru Marea Neagră şi protejarea speciilor. Daea a vorbit mult pe lângă subiect, fără să răspundă întrebărilor. Şi nu a fost singurul care s-a prezentat astfel. Ministrul Muncii a fost mai puţin pasional, dar a încurcat foile pe care îşi notase problemele dezbătute. Iar ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, le-a spus aleşilor europeni că ar vrea sancţionarea demnitarilor care îşi denigrează ţara.
Asa e că ne bucurăm că am avut îndrăzneala să credem? Și să îi lăsăm pe unii care ar fi trebuit sa fie repetenți din clasa întâi să se urce cu picioarele pe legi?

Citit 1288 ori Ultima modificare Vineri, 25 Ianuarie 2019 18:52

1 comentariu

  • postat de Catavencu Sâmbătă, 26 Ianuarie 2019 03:51 188.24.199.*** Link la comentariu
    3
    8

    Pina si Ceausescu a vorbit exemplar la ONU si fara gafe .

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro