S-a unificat şi sora dreptei, stânga!

S-a unificat şi sora dreptei, stânga!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* După ce weekendul a început cu deja mult trâmbiţata unificare a dreptei politice, USR şi PLUS anunţând că vor merge împreună la europarlamentare, a venit şi rândul stângii să se unifice. Bine, proverbial, pentru că deja stânga era unificată. Aşa că Lia Olguţa Vasilescu, fostă ministresă a Muncii şi actualmente candidată eternă la ministerul Dezvoltării, a pus şi ea un selfie cu liderul PSD, Liviu Dragnea. "Râdem de "comisarii" care iar inventează scenarii...", a scris aceasta. În poză apărea şi viitorul soţ al Olguţei, Claudiu Manda.
* Apropo, Irinuca de ce nu e în poză? Ce, Olguţa şi domnu’ Manda nu îl cheamă pe domnu’ Dragnea la o întâlnire dublă? Of, deci stânga asta nu e chiar unificată. Că nu ştie stânga ce face dreaptă. Sau viţăvercea! Mă rog, nici nu mai contează. Cert e că PSD încă mai stă la adăpostul unor importante procente de votanţi. Pe când dreapta unificată speră să atragă măcar suficienţi votanţi pentru şase europarlamentari. Mi-e să nu se îmbete cu apă rece!

Citit 756 ori Ultima modificare Luni, 04 Februarie 2019 18:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro