Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

*După a patra încercare, #rezist. Aşa poate fi catalogată Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al muncii şi acum candidat etern la ministerul Dezvoltării. Preşedintele Klaus Iohannis a trimis-o la plimbare pentru a patra oară la rând, pe motiv că nu ar avea pregătirea necesară pentru a ocupa această funcţie. Nu că la muncă ar fi fost mega pregătită, dar face şi omul ce poate ca să ţină PSD-ul în şah. Acum, pesediştii ar vrea să îl dea în judecată pe preşedinte, că cică blochează proiectele care vor aduce bunăstare în viaţa românilor. Iar bunăstarea asta e simţită mai ales la Galaţi, unde primăria nu mai ştie de unde să scoată bani, locuri de muncă nu prea sunt, iar puţinii oameni de afaceri potenţi s-au pus să vândă proprietăţile, pe motiv că „nimic nu merge aici”. Apropo, a cincea nominalizare cine va fi? Că cică Iohannis le-a cerut pesediştilor o persoană integră, demnă de funcţie şi fără trecut dubios. Cin’ să fie?

Citit 854 ori Ultima modificare Vineri, 08 Februarie 2019 18:24

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro