Nouă suprem chiar e nouă suprem

Nouă suprem chiar e nouă suprem

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

*Nu ştiu cum aţi perceput voi premiera sezonului 9 a emisiunii „Românii au Talent”, dar mie mi s-a părut că în sfârşit se ridică la rangul de emisiune cu talente. Nu de alta, dar până acum veneau numai nebuni care credeau că sunt talentaţi la ceva şi mai mult se făceau de râs, într-o încercare disperată a celor de la PROTV să facă rating. De data asta, cu excepţia unui băiat care a încercat să danseze pe stilul lui Michael Jackson şi a unui urs panda al cărui rol nu l-a înţeles nimeni, toată lumea a avut talent. Băi, dar toată lumea. Şi s-a dat şi un Golden Buzz unei croitorese din Bucureşti,  care nu a făcut o oră de canto în viaţa ei, dar cântă jazz ca Etta James. Bine, varianta de centrul vechi!
*La capitolul culoare, am avut mare noroc de Florin Călinescu, că Mihai Petre pare doar o umbră a juratului care a fost cândva. În schimb, actorul Călinescu nu ezită să arunce şi cuvinte uşor deocheate pentru televiziune. Na, rating! Asta ne place!

Citit 735 ori Ultima modificare Duminică, 10 Februarie 2019 16:27

1 comentariu

  • postat de NUREEV DIN FERENTARI Luni, 11 Februarie 2019 13:02 79.116.109.*** Link la comentariu
    0
    1

    ,,ROMANII AU TALENT,, ,un ghiveci pseudoartistic,UN ADEVARAT KITSCH CE CARACTERIZEAZA O TELEVIZIUNE IEFTINA DAR SI FOARTE POPULARA...CAND mai vezi si un respectabil membru al juriului ca-si arata intentia de a defeca ,exprimata in cel mai autentic limbaj de mahala ,te lamuresti cu totul de faptul ca si juriul pestrit se distreaza copios pe seama protagonistilor numerelor care te duc cu gandul de cele mai multe ori la spectacolele grotesti ale circurilor de odinioara,ce se instalau pe cate-un maidan dubios la periferia oraselor,ca intr-un film suprarealist italian din anii '50!!!IN ALTA ORDINE DE IDEI,dupa aerele de maestru coregraf pe care si le da,(umilind uneori cu rautate si mult cinism concurentii,),credeam ca domnul acela minion si al dracu',parca MIHAI PETRE ,daca nu ma inseala memoria ,credeam ca este vreun prim solist de pe la ROYAL COVENT GARDEN sau BALSOI TEATR,UN FEL DE NUREEV CONTEMPORAN....IN AFARA UNEI INVIDII PLINE DE SARCASM,ATUNCI CAND VEDE CEVA CU ADEVARAT DEMN DE APRECIAT LA UN CONCURENT,TRASATURA SESIZATA SI DE COLEGII SAI DE ECHIPA,NICIODATA acest omulet modest dar cu mare tupeu nu m-a impresuionat prin nimic deosebit!!!DATI POPORULUI ,,PANEM ET CIRCENSES,RECOMANDAU ARISTOCRATII ROMANI,la noi,PRO TV,prin aceasta facatura cu indoielnice pretentii artistice,intitullata bombastic,,ROMANII AU TALENT,, ofera ,cu adevarat celor amatori sa caste gura cateva ceasuri bune la tv,ofera o consistenta portie de ,,circenses,,CA PENTRU PAINEA CEA DE TOATE ZILELE ARE GRIJA SA SE ROAGE BISERICA iar IAR GUVERNUL ,UN ADEVARAT MOS CRACIUN,ARE GRIJA SA NE-O FACA ACEASTA PAINE CAT MAI DULCE SI ....COMESTIBILA!!!SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!!!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro