Un Golden Buzz pentru Emma Neagu

Un Golden Buzz pentru Emma Neagu

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Pasiune. "Treaba e că eu mă simt bine, eu dansez, rezultatele (analizelor - n.r.) arată altceva, totuşi. Dar eu mă simt bine şi fac tot ce vreau!", mărturisea Emma Neagu, venită din Canada la "Românii au talent", după un uluitor moment de dans şi gimnastică. Diagnosticată cu cancer osos, copila a ales să i se amputeze piciorul pentru a putea dansa şi face gimnastică în continuare. "Să văd un copil cu o astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire", mărturisea, impresionat, Florin Călinescu. Prestaţia artistică a sportivei de 15 ani nu i-a convins, însă, pe cei patru membri ai juriului să o trimită direct în semifinală, apăsând butonul auriu.

Vineri seara, mă aşteptam ca emisiunea "Românii au talent" să înceapă cu măcar câteva imagini in memoriam Emma. N-a fost deloc aşa! Am asistat, însă, la un penibil moment de ceartă, orgolii şi frustrare între Florin Călinescu şi Mihai Petre. Motivul? O concurentă interpretase emoţionant o doină, iar Călinescu i-a reproşat că n-a venit cu o sârbă. Şi în vreme ce artista era pe scenă, aşteptând verdictul, l-am auzit pe Călinescu spunându-i lui Mihai Petre: Puştiule, vezi că eşti cu zece ture de stadion în spatele meu. Ai un vocabular destul de sărac, măi, Mihai. Nu pot să te las să te faci de c***t".

Românii au talent, nu-i aşa?

Citit 703 ori Ultima modificare Duminică, 14 Aprilie 2019 17:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro