Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Fidelitate. „Parcă îi spuseseră că trebuie să doarmă în pat cu un bărbat căruia îi plac bărbaţii, aşa speriat era!”, a comentat, nemulţumită, ispita Nicoleta de pe „Insula Iubirii”, atunci când Costas, bărbatul pe care încearcă să-l seducă a ales să doarmă singur, pe gresia rece a băii. Nu în pat cu ea!
Scena s-a petrecut în ediţia de luni seara a emisiunii şi a fost catalogată drept o demonstraţie de fidelitate din partea lui Costas, care a vrut să fie sigur că nicio imagine nu va fi interpretată greşit de partenera lui, Georgiana. Refuzată, ispita s-a dus şi a dormit pe şezlong.
De răceală a avut parte şi ispita care îşi ţese mrejele în jurul gălăţeanului Eusebiu: ”Mă simt atras de ea, dar trebuie să treacă prin multe filtre”, a spus acesta, care nu s-a sfiit să admită că oricând ar repeta cele 40 de minute de striptease prelungit oferite de ispită la cererea lui.
De cealaltă parte, gălăţeanca Teodora nu s-a sfiit să își arate interesul față de ispititorul Mircea şi nu s-a dat înapoi de la îmbrățișări și gesturi care ar putea fi considerate prea curajoase pentru doar prima seară pe Insula Iubirii. Dar tentaţia e abia la început!

Citit 1238 ori Ultima modificare Marți, 07 Mai 2019 18:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro