Decât în pat cu ispita, mai bine singur, pe jos, în baie

Decât în pat cu ispita, mai bine singur, pe jos, în baie
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Fidelitate. „Parcă îi spuseseră că trebuie să doarmă în pat cu un bărbat căruia îi plac bărbaţii, aşa speriat era!”, a comentat, nemulţumită, ispita Nicoleta de pe „Insula Iubirii”, atunci când Costas, bărbatul pe care încearcă să-l seducă a ales să doarmă singur, pe gresia rece a băii. Nu în pat cu ea!

Scena s-a petrecut în ediţia de luni seara a emisiunii şi a fost catalogată drept o demonstraţie de fidelitate din partea lui Costas, care a vrut să fie sigur că nicio imagine nu va fi interpretată greşit de partenera lui, Georgiana. Refuzată, ispita s-a dus şi a dormit pe şezlong.

De răceală a avut parte şi ispita care îşi ţese mrejele în jurul gălăţeanului Eusebiu: ”Mă simt atras de ea, dar trebuie să treacă prin multe filtre”, a spus acesta, care nu s-a sfiit să admită că oricând ar repeta cele 40 de minute de striptease prelungit oferite de ispită la cererea lui.

De cealaltă parte, gălăţeanca Teodora nu s-a sfiit să își arate interesul față de ispititorul Mircea şi nu s-a dat înapoi de la îmbrățișări și gesturi care ar putea fi considerate prea curajoase pentru doar prima seară pe Insula Iubirii. Dar tentaţia e abia la început!

Citit 2004 ori Ultima modificare Marți, 07 Mai 2019 18:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.