Emoţiile sunt contagioase. Şi la preşedinte!

Emoţiile sunt contagioase. Şi la preşedinte!
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* După ce Viorica Dăncilă a anunţat la Galaţi că fac şi pesediştii summit-ul de la… Iaşi, emoţiile au răzbătut până în capitala Moldovei, unde preşedintele Klaus Iohannis a urcat pe scenă la mitingul peneliştilor ca să îndemne lumea la vot pentru referendum. Şi s-a cam făcut de râs. “Foarte frumos aici, soarele, vremea. De ce să mergem la referendum? Mă întreabă lumea ce e cu referendumul. De ce nu are Iaşiul autostradă? Pentru că este PSD la guvernare”, a explicat şeful statului. Staţi, ce?

* Păi parcă referendumul era pentru altceva, nu pentru PSD. Sau, mă rog, doar pentru acţiunile PSD, nu pentru a muta PSD-ul de la guvernare. Mă rog, aşa se întâmplă când nu ai discursul scris pe foaie şi încerci să spicuieşti ca la un spectacol de comedie. Când nu o ai, nu o ai!

* În rest, cum îi ştiţi. Rareş Bogdan şi Ludovic Orban se purtau ca Aragorn în Stăpânul Inelelor, înainte de bătălie, în timp ce Liviu Dragnea era un fel de Saruman. Prins în turnul lui înalt, nu vedea decât ce voia. Mă rog, pentru fanii filmelor!

Citit 1228 ori Ultima modificare Duminică, 12 Mai 2019 17:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.