Ferma – un nou început, câştigător surpriză

Ferma – un nou început, câştigător surpriză
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* După ce a încercat să se culce cu mai toate doamnele şi domnişoarele din concurs şi s-a pricopsit cu Brigitte, Florin Pastramă nu a reuşit să ajungă în finala Fermei. El a fost eliminat din semifinale, alături de Otniela Shakira Sandu. Aşa că finaliştii au fost Marius Crăciun şi Cătălin Moroşanu, iar probele au fost încinse până la final.

*Deşi părea că are prima şansă, Moroşanu a trebuit să se recunoască învins de adversarul său mai tânăr şi mai agil. “A avut şi avantajul greutăţii, eu am 95 de kg, iar el are vreo 70, e mai rapid. Nu era greu să bat cuie, mai greu era să alerg după scândură”, a declarat Moroşanu la finalul probei a doua, care a părut că l-a secătuit fizic.

* Marius Crăciun s-a bucurat de câştigarea trofeului precum fotbaliştii la finala Champions League. A sărutat trofeul, s-a îmbrăţişat cu iubita Diana Belbiţă şi le-a mulţumit până şi adversarilor. “Indiferent ce spune, sunt prima doamnă a fermierului câştigător. Deci am câştigat şi eu Ferma, atât vreau să spun”, a declarat Diana Belbiţă la final.

Citit 1643 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2019 17:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.