Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

* După ce a încercat să se culce cu mai toate doamnele şi domnişoarele din concurs şi s-a pricopsit cu Brigitte, Florin Pastramă nu a reuşit să ajungă în finala Fermei. El a fost eliminat din semifinale, alături de Otniela Shakira Sandu. Aşa că finaliştii au fost Marius Crăciun şi Cătălin Moroşanu, iar probele au fost încinse până la final.

*Deşi părea că are prima şansă, Moroşanu a trebuit să se recunoască învins de adversarul său mai tânăr şi mai agil. “A avut şi avantajul greutăţii, eu am 95 de kg, iar el are vreo 70, e mai rapid. Nu era greu să bat cuie, mai greu era să alerg după scândură”, a declarat Moroşanu la finalul probei a doua, care a părut că l-a secătuit fizic.

* Marius Crăciun s-a bucurat de câştigarea trofeului precum fotbaliştii la finala Champions League. A sărutat trofeul, s-a îmbrăţişat cu iubita Diana Belbiţă şi le-a mulţumit până şi adversarilor. “Indiferent ce spune, sunt prima doamnă a fermierului câştigător. Deci am câştigat şi eu Ferma, atât vreau să spun”, a declarat Diana Belbiţă la final.

Citit 1093 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2019 17:57

1 comentariu

  • postat de comunismul Sâmbătă, 01 Iunie 2019 12:54 5.13.152.*** Link la comentariu
    0
    0

    bravo domnule! uite asa imi place! un om simplu! care desi nu este mare vedeta! a castigat! a meritat saracul! ca sasa ducea o viata! cu banii castigati acum isi poate rezolva problemele!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro