Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Ştirea asta vine din India. Deşi şi la noi s-a votat (sperăm că aţi ieşit la vot), nimeni nu e mai trist decât unul dintre candidaţii independenţi din India. Cu nouă membri cu drept de vot în familie, indianul a primit doar cinci voturi. Lucru care l-a făcut să izbucnească în plâns în faţa camerelor. Candidatul independent Neetu Shuttern Wala a contestat rezultatul alegerilor generale din Punjab, un stat aflat la granița cu Pakistanul. El a candidat pentru un loc în camera inferioară a Parlamentului din India, conform digi24. Întrebat dacă familia lui nu l-a votat, el a răspuns: „Nu domnule. Dar și ei au fost necinstiți la vot”. „Au umblat la aparatele de votare. Oamenii au jurat că m-au votat”, a adugat Neetu Shuttern Wala.

* Poate l-au votat, dar cine ştie de câte ori? Că poate au vrut să îi sporească omului şansele. În altă ordine de idei, un astfel de caz a avut loc şi într-o comună gălăţeană, acum peste 15 ani. Un candidat la primărie a primit doar două voturi, deşi avea patru membri cu drept de vot în familie. Inclusiv el! Când nici ai tăi nu te votează, e clar că ceva nu faci bine!

Citit 721 ori Ultima modificare Duminică, 26 Mai 2019 14:56

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro