Cine e pastrama din casă?

Cine e pastrama din casă?

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Florin Pastramă şi Brigitte Sfăt şi-au ţinut cuvântul dat la Ferma şi au făcut cununia civilă. Astfel, doamna Sfăt a devenit doamna Pastramă şi, din spusele lui Florin, tot ea e şi bărbatul în casă. “E cea mai frumoasă, cea mai dulce, cea mai deşteaptă. Dar mă mai şi ceartă. Azi am scăpat, că e nunta, dar cine ştie până diseară”, a explicat Florin Pastramă, în emisiunea lui Cătălin Măruţă.
* La cununie au participat mai multe vedete de la Ferma, printre care şi Otniela Shakira Sandu. “Shakira e din familia noastră, ne bucură că a venit”, a mai spus Florin. Păi stai, dom’le? Aşa încerci tu cu familia? Că după ce a plecat Brigitte din Fermă, Florin al nostru a mai încercat o dată să se cupleze cu Shakira de România. Că nu i-a ieşit e altceva!
* Bine măcar că am aflat cine e pastrama din cuplu, cine ştie să dea cu pumnul în masă sau, după caz, direct în Florin! Nu de alta, dar după ce văzusem la Ferma, încă mai aveam dubii că Florin Pastramă va recunoaşte acest lucru!

Citit 1691 ori Ultima modificare Marți, 28 Mai 2019 19:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro