Străinii ne mai văd şi bine

Străinii ne mai văd şi bine

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Doi dintre fotbaliştii străini din campionatul României au declarat, într-o emisiune la DigiSport, că deşi francezii îi privesc dur pe români, situaţia de la noi din ţară e diferită. Nu neapărat financiar, pentru că la capitolul ăsta au primit şi ei o ţeapă de zile mari, ci mai degrabă la capitolul ospitalitate. “Eu am avut noroc cu o doamnă care e extrem de drăguţă. Eu i-am spus de mai multe ori: uitaţi ce e, dacă echipa mea nu va plăti, eu o să plec şi ea m-a împiedicat. Am avut noroc cu ea. Până în ziua de azi nu i s-a plătit aproape niciodată chiria, poate doar în primele două luni. E foarte înţelegătoare, foarte drăguţă. Personal, nu cred că eu aş putea da apartamentul, un apartament frumos, cuiva care nu a mai plătit de foarte mult timp, să-l las să stea în apartamentul meu. Am ajuns într-o ţară în care am fost surprinşi de mentalitatea oamenilor, a românilor, nu era cum credeam, sunt persoane de calitate, primitoare, v-am spus despre proprietara apartamenului, e o doamnă care... În Europa, nimeni nu te va lăsa să stai în apartamentul lui în asemenea condiţii. Sincer, noi am fost dezamăgiţi de Astra, nu de România”, a declarat Jacques Zoua, atacantul Astrei Giurgiu.
* Na, ăştia ne fac promovare mai bine decât orice ministru al turismului care stă acum prin Costa Rica. Zic şi eu!

Citit 691 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2019 18:31

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro