Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Imagini amuzante surprinse chiar după meciul Simonei Halep de joi de la Roland Garros. Venită la secţiunea de interviuri, Simona a trebuit să îl aştepte pe Martin Del Potro să termine ce avea de spus. Şi, pentru că declaraţia dura la nesfârşit, sportiva noastră a început să îi facă semne argentinianului spre ceas. “Omule, hai că mă grăbesc! Vreau să văd Parisul şi apoi să dorm”, este mesajul care însoţeşte poza cu Simona pe unul dintre conturile de twitter ale organizatorilor.
* Din fericire, totul a fost glumă, nu că s-ar fi apucat Simona să dea cu biciul în băieţii din tenis. Din contră, ambii au râs, s-au îmbrăţişat şi şi-au urat succes pe mai departe. Parcă acum ne cam pare rău că uneori o apostrofăm pe Simona pentru joc, nu? Că doar nu joacă nici pentru mine, nici pentru tine, nici pentru România când se duce la Roland Garros. Strict pentru ea, că pentru 30 de ani nu o să o mai bage aşa multă lume în seamă prin ţară. Poate doar prin străinătate!

Citit 952 ori Ultima modificare Vineri, 31 Mai 2019 16:06

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro