Gura păcătosului politică grăieşte

Gura păcătosului politică grăieşte

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Haţ, că l-am prins cu raţa în gură, deşi el se jură că nu fură. Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a reuşit să îi sensibilizeze din nou pe senatorii PSD, astfel încât să scape încă o dată de ridicarea imunităţii şi, implicit, începerea urmăririi penale de către DNA. Numai că, de la tribuna Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a scăpat şi un porumbel. „Tot acest referat este plin de minciuni și manipulări și nu am nici un dubiu că este făcut doar în scop politic. (...) În cei aproape 30 de ani de când sunt în politică, am fost, pe rând, deputat, ministru, prim ministru, președinte al Senatului, și nu am făcut niciodată vreo faptă LEGALĂ”, a spus Tăriceanu.
* Păi, corect, asta ştiam şi noi. La urma urmei, de asta şi vrea DNA să îl ancheteze, nu? Eh, dar cui îi pasă? La urma urmei, dacă ALDE nu a trecut pragul la aceste alegeri europarlamentare, ai fi zis că a învăţat ceva. Se pare, însă, că nu doar în partidul trandafirilor trebuie să fie protejat liderul suprem.

Citit 798 ori Ultima modificare Marți, 04 Iunie 2019 18:58

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro