Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Astăzi nu e chiar despre ceva ce s-a văzut la televizor, ci mai degrabă de ceva ce nu s-a văzut. Declaraţiile premierului Viorica Dăncilă de la finalul consultărilor cu preşedintele Iohannis au apărut în direct doar la câteva televiziuni, în timp ce altele erau ocupate cu teleshoppingul. Deşi sunt televiziuni de ştiri. La România TV, spre exemplu, se difuza o reclamă la un suc minune, iar unul dintre realizatorii de emisiuni ai postului chiar a anunţat de ce nu o arată pe Dăncilă pe post. "Bravo, ai ieşit la declaraţii fix când e teleshopping. S-o crezi tu că întrerupe cineva reclama la Aloe di Creta pentru tine", a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

* Ce e drept, de când a intrat Dragnea la puşcărie, şi-au cam luat televiziunile mâna de pe Dăncilă şi nu o mai bagă aşa de mult în seamă. Bine, şi doamna premier calcă în străchini des. Spre exemplu, la Bruxelles a spus că discuţiile pe tema justiţiei în România sunt încheiate şi că PSD vrea o justiţie corectă. Adică până acum nu tot despre asta se discuta, că nu m-am prins?

Citit 754 ori Ultima modificare Vineri, 07 Iunie 2019 00:53

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro