Campania trece, bălăcăreala rămâne

Campania trece, bălăcăreala rămâne

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* În direct la un post tv pe care nu îl vom menţiona, primarul general al capitalei, Gabriela Firea, şi fostul preşedinte Traian Băsescu au avut un schimb dur de replici, cu accent de şpriţ târziu. Asta pentru că nu se poate numi exact un dialog ce au avut cei doi, ci mai degrabă un schimb de invective. "Poate sunteți un savant de bodegă, nu de bibliotecă. Din păcate, ieșiţi din politică foarte urât", i-a transmis Gabriela Firea lui Traian Băsescu. Ce e drept, omul ştia exact cum se toarnă un pahar de whisky corect. Indiferent de apucăturile de Petrov, dacă mă înţelegeţi.

* Dar, oricum, Traian Băsescu nu s-a lăsat mai prejos şi, deşi nu a jignit-o pe seama apucăturilor pe care le are, i-a dat repede replica. "Sunteți primarul "3 de zero" al Capitalei. Zero primar. Dvs nici câini nu fugăriți. Nu am nimic cu dvs, am cu minciunile pe care le spuneți. Dezinformați continuu", a spus Băsescu. Vedeţi? De asta e Dragnea unde e. Că nu a ştiut să joace şahul ăsta al nebunilor. El s-a dus repede să ia toţi pionii!

Citit 625 ori Ultima modificare Luni, 10 Iunie 2019 16:45

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro