Ce victorie, ce emoţii

Ce victorie, ce emoţii

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Ştiu, e deja târziu. Azi naţionala României sub 21 de ani joacă ultimul meci al grupei, dar eu vreau să vă vorbesc despre penultimul, cel cu Anglia. Pentru că atunci mi-am adus aminte ce înseamnă să ţi se facă pielea de găină la un meci al României. Florinel Coman, George Puşcaş şi, mai important, Ianis Hagi au făcut din nou o ţară întreagă să tremure de fericire, să strige în gura mare “GOOOOL” şi să cânte. Am auzit din nou comentatori de fotbal mai preocupaţi de meci decât de statistici inutile, provocate de un fotbal prea plictisitor pentru a fi urmărit. Am văzut o naţională motivată, plină de atitudine, care cu ceva noroc şi cu mult talent a reuşit să trimită acasă o echipă formată din jucători de la Chelsea, Manchester City şi alte cluburi din Premier League.

* Au trecut deja trei zile când voi citiţi acest text şi probabil că vă pregătiţi mai degrabă pentru meciul cu Franţa. Indiferent ce se va întâmpla la ultimul meci, ştim sigur că avem o generaţie bună, mult mai bună decât cea a impresarilor care îşi duc jucătorii în Arabia Saudită, pentru un comision mai gras. Şi pentru toate astea trebuie să îi mulţumim lui Hagi. Nici nu mai contează căruia dintre ei! Hai România!

Citit 975 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iunie 2019 13:56

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro