Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Tot weekendul, televiziunile au vuit despre cazul fetiţei "răpite" din casa asistentei maternale din Baia de Aramă, pentru a fi dată spre adopţie în SUA. Că o iau pentru a-i preleva organele, că nu mai contează dacă a fost malnutrită, adică prost hrănită, ci doar că aici e mai bine decât la americani, că fetiţa a scris scrisori ca să nu plece de acasă, şi câte şi mai câte. Toate astea s-au rostogolit tot weekendul! Iar mulţi au şi picat în plasă, pentru că mai multe sute de oameni au protestat masiv în Craiova pentru anularea adopţiei. Anulare, da?

* Până şi părinţii adoptivi ai fetiţei au intrat în jocul ăsta, având diverse intervenţii pe la televiziuni. Dar ce m-a şocat cel mai tare a fost declaraţia unei doamne. "Suntem popor latin, cum e posibil să se întâmple aşa ceva? Să fie adusă fetiţa înapoi, nu e normal!", a spus femeia, la Craiova. Adică ce, popoarele germanice permit astfel de lucruri, sau cum?

* Şi totul a culminat cu falsa scrisoare a Sorinei, prezentată la Antena 3 şi care mai avea un pic şi îi smulgea două lacrimi lui Mihai Gâdea. Scrisă cu litere de clasa I de o persoană cu minte de 30 de ani, scrisoarea a fost prezentată ca dovadă irefutabilă că Sorina vrea înapoi în casa asistentului maternal. Deşi pare că se simte bine în casa familiei adoptive!

Citit 1206 ori Ultima modificare Luni, 24 Iunie 2019 19:04

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro