Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Asalt. „Roxana, ne arăţi şi nouă inelul de logodnă?” – „Ne arăţi şi nouă verighetele?” – „Eşti foarte frumoasă! Cât timp ţi-a luat să te pregăteşti pentru eveniment?!”, erau întrebările cu care jurnaliştii o asaltau, la poarta puşcăriei, pe mireasa lui Radu Mazăre. La ieşire, atitudinea celei care intrase domnişoară în penitenciar şi ieşise doamnă de era cu totul schimbată. „Vă rog frumos! Rochie, verighete, cancanuri chiar nu fac sens. A fost un moment de suflet. Eu sunt o fată ca oricare alta, nu sunt o persoană publică. Radu este supărat pe nedreptatea care i se face”, a izbucnit, încercând să scape din încercuirea jurnaliştilor. „Roxana, pentru publicul nostru şi pentru că am stat după voi şi vrem să ne facem şi noi treaba, ne poţi arăta şi nouă certificatul de căsătorie?”, a reuşit să o convingă una dintre ziariste. Proaspăta soţie a lui Radu Mazăre era vizibil supărată, dar singurul moment care a făcut-o să zâmbească a fost întrebarea unui reporter: „Nunele de căsătorie care este?” – „Nu-l ştiţi?”.
N-am să plâng de mila lui Radu Mazăre şi a nunţii lui cu zece nuntaşi şi orez cu lapte în loc de tort. Dar nu pot să nu mă întreb de ce brusc încarcerat pentru nouă ani, fostului edil al Constanţei i-a venit cheful de însurătoare.

Citit 1322 ori Ultima modificare Vineri, 12 Iulie 2019 01:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro