Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Dialog spumos între Gigi Becali şi Ilie Dumitrescu, duminică seara, la Digisport. Asta după ce FCSB a mai pierdut un meci în campionat, 3-1 cu Voluntari, şi a ajuns la a treia înfrângere la rând în competiţia internă. "- Ce o să fac? Le spun suporterilor: o să mă calific în Europa League și o să iau campionatul. O să le iau pe toate. / - Te-ai mai relaxat. / - Ilie, credeam că tu ai cât de cât o logică, dar îți dau cu calificările în cap. / - Cu ce calificări ne dai în cap? Cu ce calificări? Îmi doresc să treci de Mlada. Te dai războinic și ai 9 puncte în spatele CFR-ului, băi, războinicule. / - Eu v-am demonstrat că sunt războinic", a fost doar o parte a dialogului dintre cei doi.
* Şi, pentru că oricum toată lumea ştie cine e antrenorul principal la FCSB, Ilie Dumitrescu chiar i-a sugerat lui Becali să îşi ia un costum frumos şi să ia loc pe bancă. “Eu, dacă vreau, o fac, dar nu vreau, eu fac ce îmi place. Dar asta nu îmi place. Nu văd bine de jos, nu pot să fac schimbările de jos”, a replicat patronul. Păi, mi se pare şi normal! Măcar să ştie toată lumea la ce vine!

Citit 905 ori Ultima modificare Luni, 12 August 2019 19:19

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro