Ucide şi fugi!

Ucide şi fugi!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Inconştienţă la volan. “«Ne ducem tăticu’, că s-o deschis parcul de joacă! Mergem şi noi un pic» - «Da, tăticu’!». Mergea cu bicicleta, doamna dragă, pe aici, nu pe asfalt, pe carosabil. Copila mi-a aruncat-o cu tot cu bicicletă! Mi-a îndoit bicicleta în două cu tot cu copilă”, povestea sfâşietor, la Ştirile Pro Tv, tatăl fetiţei spulberate de o maşină condusă de un şofer inconştient. Bărbatul a pătruns cu autoturismul pe porţiunea îngustă de pământ care ar fi trebuit să ţină loc de trotuar. În momentul în care a fost izbită violent de maşină, fata de opt ani era lângă noul loc de joacă din curtea unei şcoli din satul Mânzăteşti. Impactul a fost atât de puternic, încât fetiţa a fost aruncată la câţiva metri depărtare. Unii martori i-au sărit imediat în ajutor. Alţii au încercat să îl oprească pe şofer, care, după accident, a fugit de la locul faptei. “Am auzit deodată impactul acela, bubuitură. Am intrat noi şi uite urmele acolo, cum a tras pe dreapta pe acolo să depăşească”, povesteau martorii la Pro Tv. Fireşte, un accident într-o clipă de neatenţie se poate întâmpla! Dar fuga de la locul unui accident n-am s-o pot înţelege niciodată. Un soi de „ucide şi fugi!”. Iar în acest caz victima e doar o copilă care şi-ar fi dorit, spunea reporterul România Tv, un ghiozdan, un tort şi o păpuşă de ziua ei.

Citit 2024 ori Ultima modificare Vineri, 06 Septembrie 2019 18:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro