”Parcă tot prostu’ ala de-acasă e mai bun?!”

”Parcă tot prostu’ ala de-acasă e mai bun?!”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Se scufundă "Insula Iubirii". "Pe femeia pe care o vezi mama copilului tău de ce-o făceai zdreanţă şi cârpă?", l-a întrebat Radu Vâlcan pe Costas, unul dintre concurenţii de pe "Insula Iubirii". Bărbatul a negat, dar, constrâns de prezenţa partenerei cu care a venit în Thailanda, a încercat să mascheze adevărul: "Ziceam la caterincă! Îi ziceam cârpă mică atunci când voiam s-o fac să vorbească!".

La fel de multă bărbăţie a dovedit şi faţă de Nicoleta, frumoasa ispită căreia îi propusese cu insistenţă să-i facă un copil. "Eu nu i-am propus niciodată sex!"… Am trăit 20 de zile cu ea. Te ataşezi de un animal dacă stai lângă el 20 de zile, darămite de un om", s-a eschivat bărbatul. Apoi, înţelegând că şansele unei relaţii cu Nicoleta sunt nule, a încercat să tatoneze terenul în jurul "cârpei": "Parcă tot a fost mai bun prostul de-acasă? Dar fii sinceră - sinceră"/ - "Da!", a admis tânăra. În ediţia din seara trecută, au ales să se despartă, dar nu se ştie dacă peste o vreme nu vor fi din nou împreună, pentru că se merită unul pe celălalt.

În ceea ce priveşte "Insula", se pare că emisiunea se cam scufundă în lipsa audienţei şi va fi înmormântată. Fie-i iubirea uşoară!

Citit 2219 ori Ultima modificare Luni, 09 Septembrie 2019 19:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.