Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Se scufundă "Insula Iubirii". "Pe femeia pe care o vezi mama copilului tău de ce-o făceai zdreanţă şi cârpă?", l-a întrebat Radu Vâlcan pe Costas, unul dintre concurenţii de pe "Insula Iubirii". Bărbatul a negat, dar, constrâns de prezenţa partenerei cu care a venit în Thailanda, a încercat să mascheze adevărul: "Ziceam la caterincă! Îi ziceam cârpă mică atunci când voiam s-o fac să vorbească!".
La fel de multă bărbăţie a dovedit şi faţă de Nicoleta, frumoasa ispită căreia îi propusese cu insistenţă să-i facă un copil. "Eu nu i-am propus niciodată sex!"… Am trăit 20 de zile cu ea. Te ataşezi de un animal dacă stai lângă el 20 de zile, darămite de un om", s-a eschivat bărbatul. Apoi, înţelegând că şansele unei relaţii cu Nicoleta sunt nule, a încercat să tatoneze terenul în jurul "cârpei": "Parcă tot a fost mai bun prostul de-acasă? Dar fii sinceră - sinceră"/ - "Da!", a admis tânăra. În ediţia din seara trecută, au ales să se despartă, dar nu se ştie dacă peste o vreme nu vor fi din nou împreună, pentru că se merită unul pe celălalt.
În ceea ce priveşte "Insula", se pare că emisiunea se cam scufundă în lipsa audienţei şi va fi înmormântată. Fie-i iubirea uşoară!

Citit 1582 ori Ultima modificare Luni, 09 Septembrie 2019 19:22

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro