”Accepţi orice când îţi bate moartea la uşă”

”Accepţi orice când îţi bate moartea la uşă”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Cancer. „Blocul operator arată ca la NASA, ceea ce mi-a dat mai multă încredere”, a fost mărturia creatorului de modă Cătălin Botezatu, după cele aproape şase ore de intervenţie chirurgicală, urmate de chimioterapie hipertermică intraperitoneală.

Potrivit ştirilor România Tv, designerul tocmai s-a întors de la spitalul din Istanbul şi îşi petrece convalescenţa la munte. Pentru că boala şi suferinţa nu iartă pe nimeni, Botezatu a povestit cum a ajuns pe masa de operaţie. De circa şase luni, tot simţea o durere care se mişca de colo-colo în zona abdomenului, dar nu i-a dat prea mare importanţă. După o banală operaţie de apendicită în România, a aflat că va fi nevoie de o intervenţie complexă, în care i-a fost extirpat jumătate din colon. Avea, spuneau medicii turci, o tumoare rară care se putea transforma în cancer. „Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul. Nu credeam că pot avea nişte dureri atât de mari. Accepţi orice când ştii că bate la uşă moartea”, a mărturisit vedeta, pe patul de spital.

Revenit în ţară, a ţinut să-i salute şi să le mulţumească tuturor celor care i-au trimis mesaje de încurajare şi urări de bine: „M-am simţit atât de iubit, încât asta mi-a dat putere”.

Citit 2181 ori Ultima modificare Marți, 24 Septembrie 2019 17:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.