Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Cancer. „Blocul operator arată ca la NASA, ceea ce mi-a dat mai multă încredere”, a fost mărturia creatorului de modă Cătălin Botezatu, după cele aproape şase ore de intervenţie chirurgicală, urmate de chimioterapie hipertermică intraperitoneală.
Potrivit ştirilor România Tv, designerul tocmai s-a întors de la spitalul din Istanbul şi îşi petrece convalescenţa la munte. Pentru că boala şi suferinţa nu iartă pe nimeni, Botezatu a povestit cum a ajuns pe masa de operaţie. De circa şase luni, tot simţea o durere care se mişca de colo-colo în zona abdomenului, dar nu i-a dat prea mare importanţă. După o banală operaţie de apendicită în România, a aflat că va fi nevoie de o intervenţie complexă, în care i-a fost extirpat jumătate din colon. Avea, spuneau medicii turci, o tumoare rară care se putea transforma în cancer. „Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul. Nu credeam că pot avea nişte dureri atât de mari. Accepţi orice când ştii că bate la uşă moartea”, a mărturisit vedeta, pe patul de spital.
Revenit în ţară, a ţinut să-i salute şi să le mulţumească tuturor celor care i-au trimis mesaje de încurajare şi urări de bine: „M-am simţit atât de iubit, încât asta mi-a dat putere”.

Citit 1582 ori Ultima modificare Marți, 24 Septembrie 2019 17:58

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro