Opulenţă pe banii unui bugetar

Opulenţă pe banii unui bugetar

Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
2 comentarii

Nu a fost jurnal de ştiri în weekend în care să nu fie măcar o ştire cu una dintre cele două nunţi din lumea bună. Cea mai populară, de departe, a fost nunta fiicei lui Gigi Becali. Fie că se lăudau cu imagini în exclusivitate, fie că arătau poze cu mirii sau orice alt amănunt de la ceremonie, televiziunile au ţinut să marcheze ziua cea mai importantă, după cum chiar el a mărturisit, cerându-şi scuze soţiei, din viaţa latifundiarului din Pipera. Iar şirul de ştiri a continuat şi luni dimineaţă, când toată presa a vorbit despre faptul că Becali a dat câte 200 de euro fiecărui ospătar de la nuntă. Imaginile cu angajaţii stând la coadă şi cu bodyguardul care striga că „cei care au primit să îşi vadă de viaţă”, au făcut, cu siguranţă, înconjurul tuturor trusturilor de presă.
Nu doar Becali a fost însă important în acest sfârşit de săptămână. Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, s-a însurat cu aleasa inimii sale. Nunta respectivă ar fi rămas, cel mai probabil, în anonimat, dacă printre nu s-ar fi aflat nume grele din politică. Indiferent din ce motiv au devenit publice cele două nunţi, opulenţa arătată la televizor nu a făcut bine românului care se gândeşte cu groază ce pune mâine pe masa copiilor care trebuie să meargă la şcoală, mai ales că unul dintre evenimente a fost organizat de un bugetar.

Citit 3072 ori Ultima modificare Luni, 14 Octombrie 2019 17:55

2 comentarii

 • postat de GOGU FIROSCOSUL Marți, 15 Octombrie 2019 22:44 5.13.237.*** Link la comentariu
  0
  6

  DRAGILOR,CAPITALISMUL NU-I MANGAIE PE CRESTET PE TOTI ,TOT DUMNEZEU DECIDE CARE SUNT AMARATII SI GHIFTUITII BECALISTI SI FARA VALOARE REALA!!!FIECARE CUM SE DESCURCA DRAGILOR,CA ASA-I IN TENIS;SCUZE,DRAGILOR,CA ASA-I IN DEMOCRATIE!!!SANATATE SI NUMAI BINE LA TOTI!!!

  Raportează
 • postat de HAHAHA Marți, 15 Octombrie 2019 09:49 194.105.20.*** Link la comentariu
  0
  8

  Dar si BUGETARII sunt LATIFUNDIARI - au in administrare intreaga rominie !!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.