Roata ”norocului” reinventează bucătăria

Roata ”norocului” reinventează bucătăria
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Aşa s-a întâmplat luni seară, la cea de-a 11 ediţie a emisiunii „Chefi la cuţite”. După ce au învârtit roata, pe care erau trecute mai multe ingrediente, cei trei chefi au aflat că trebuie să pregătească un preparat care să conţină soia, fructe de mare şi… ciocolată. Reacţia celor trei bucătari, toţi cu experienţă în ale gătitului, a fost pe măsură. „E un moment în care mie îmi vine să îmi dau tunica jos, să vă mulţumesc, dar eu aşa ceva nu pot psihic să duc. Cum să pregătesc o farfurie care să funcţioneze cu aceste trei ingrediente? Simt nevoia de o pauză, nu am cum să mă gândesc la aşa ceva!”, a reacţionat Florin Dumitrescu, înainte probei.

Miza probei era una foarte importantă, aşa că, până la urmă, cei trei au făcut pe naiba în şapte şi au gătit fructe de mare cu ciocolată. Doi dintre ei au încercat să ascundă cât au putut de mult ciocolata, unul singur, Cătălin Scărlătescu, având curajul să o folosească şi să o pună în evidenţă. Iar curajul de a reinventa arta gătitului i-a adus şi mult dorita amuletă. Indiferent de gustul pe care l-a avut mâncarea lui Scărlătescu, sfatului lui Florin Dumitrescu ar trebui urmat cu sfinţenie: „nu încercaţi aşa ceva acasă!”.

Citit 1604 ori Ultima modificare Marți, 15 Octombrie 2019 16:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.