Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

A devenit o modă să îţi speli lucrurile murdare la televizor. După telenovela care i-a avut protagonişti pe Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, telenovelă care a avut sute de episoade în mai multe serii, toate prezentate de posturile de televiziune, mai multe vedete au învăţat că celebritatea se câştigă prin scandal. După cei doi, o altă telenovelă a servit drept exemplu pentru aspiranţii la celebritate. Este vorba despre certurile dintre Maria Constantin şi Marcel Toader. Despre morţi numai de bine, aşa că trecem repede peste acest film, plin şi el de amănunte picante din viaţa personală.

Cum modelele au fost suficiente, iată că domnişoarele de Bucureşti au învăţat repede şi vin să îşi spele rufele murdare în faţa a milioane de oameni. De câteva ediţii încoace, emisiunea Extra Night Show o are invitată pe Andrea Podărescu, o domnişoară de care până acum nu se ştia mai nimic. Supranumită Prinţesa Bucureştilor, Andreea a venit la televizor să spună ce viaţă grea a avut ea cu tatăl copilului ei, de care acum s-a despărţit şi cu care se ceartă pe custodia micuţului. Amănuntele picante din viaţa celor doi, pe sistemul Bahmu-Prigoană, par să fie cheia succesului tinerei domnişoare în lumea mondenă din zilele noastre.

Citit 1955 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Octombrie 2019 16:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro