O renovare şi o lecţie de viaţă

O renovare şi o lecţie de viaţă

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Fiecare emisiune „Visuri la cheie” aduce în atenţia publicului câte o poveste tristă. Aşa s-a întâmplat şi în ediţia de miercuri seară, când protagonişti au fost cei doi copii din familia Vâlciu, Gabriel, de 9 ani, şi Cosmina, de 12 ani. Cei doi copii şi tatăl lor locuiau într-o clădire aflată încă la stadiul de construcţie, pentru că toţi banii câştigaţi de bărbat s-au dus pe tratamente în speranţa că vor învinge boala mamei. Nu au reuşit, aşa că cei mici au rămas doar în grija tatălui, iar amprenta mâinii mamei, întipărită în aleea din faţa casei, este ceea ce le aduce aminte, zilnic, de cea care a plecat să îi vegheze de sus. Ea ne aducea o stare de bine, eu mă simt ca un copil abandonat că nu mai este mami lângă noi”, sunt cuvintele apăsătoare ale lui Gabriel, cuvinte care au adus lacrimi în ochii întregii echipe.

Norocul le-a surâs, iar echipa emisiunii a reuşit să transforme ceea ce au început părinţii, cu puţinii bani pe care îi aveau, într-o casă în adevăratul sens al cuvântului. Renovarea a fost spectaculoasă, echipa reuşind să păstreze în clădire prezenţa mamei, amprenta din ciment fiind primul loc căutat de cei trei membri ai familie. Lecţia de viaţă oferită de familia Vâlciu este una tragică, dar un bun exemplu pentru mulţi dintre cei care au uitat să fie părinţi pentru copiii lor.

Citit 1385 ori Ultima modificare Joi, 17 Octombrie 2019 18:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro