Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Salată de sentimente. "Am crescut într-un centru de plasament, unde am fost adusă la vârsta de doi ani. La cămin nu primeşti ce-ţi doreşti, dar ieşi de-acolo cu o lecţie şi asta-i bine. Ca să te descurci în viaţă nu-ţi trebuie nici mamă, nici tată, nici soră, nici frate. Părinţii nici nu ştiu dacă ştiu că mai trăiesc! I-am cunoscut la 13 ani, eu am căutat-o pe mama, nu ea pe mine. Am simţit că sunt respinsă, că nu am o familie. Viaţa mea nu a fost uşoară, a trebuit să mă împiedic de prea multe ori şi tot eu să mă ridic. Am fost un copil care a îmbătrânit prea repede. Nu m-am jucat niciodată cu jucării, dar nici nu am simțit nevoia", mărturisea, joi seara, la "Şef sub acoperire" Valiţa Duguţin. În timpul liber, tânăra scrie piese rap şi hip hop, pe care tot ea le cântă. "Sunt bine mamă" a compus-o după ce a primit un telefon de la mama ei. Cea care a abandonat-o la orfelinat avea o singură întrebare pentru ea: "Ai şi tu nişte bani?". "Să-ţi zică cineva că prima ei casă e locul de muncă şi managerul e mama... Te loveşte!", avea să declare patronul ei, care a muncit alături de ea, sub acoperire. Recunosc, dintotdeauna mi-au plăcut salatele Salad Box. Dar acum o să preţuiesc şi mai mult, ştiind poveştile oamenilor care lucrează acolo.

Citit 1413 ori Ultima modificare Vineri, 25 Octombrie 2019 15:37

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro