Șoc și groază cu jurați pe scenă

Șoc și groază cu jurați pe scenă

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* iUmor, difuzată de Antena 1, se vrea a fi o emisiune de umor. Și, de multe ori, se și râde. În ultima ediție, însă, prezența unui concurent venit tocmai de Spania nu a adus zâmbete pe fața juraților, ci mai degrabă panică. Cel puțin pentru unii dintre ei. Este vorba despre Moises Ugidos Cedeño, prezentat pe numele de scenă Muy Moi Show. Spaniolul a explicat, cu zâmbetul pe buze, că va dansa. Și asta a făcut, ce-i drept, oferind și un număr de contorsionism. Dar, în timpul dansului, bărbatul a început să se ”joace” cu un cuțit pe care, la un moment dat, și l-a băgat și în nas. ”Așa da, în sfârșit”, a fost reacția lui Chelu, singurul care a și zâmbit la acest număr, în timp ce groaza se citea pe chipurile colegilor săi.

* Delia în panică. Spaniolul i-a invitat apoi pe scenă pe Mihai Bendeac și pe Delia. ”Sigur va fi ceva îngrozitor”, a mărturist Bendeac. Apoi concurentul a rugat-o pe Delia să îl calce cu piciorul pe cap, în timp ce el stătea cu capul pe niște cioburi. ”Eram panicată. Nu am văzut niciodată un număr în care cineva să fie efectiv la sacrificiu”, a spus Delia, la final. Numărul, impresionant de altfel, nu a adus prea multe zâmbete, dar după intensitatea aplauzelor pare să fi plăcut publicului. Și asta, până la urmă, contează cel mai mult.

Citit 954 ori Ultima modificare Duminică, 27 Octombrie 2019 13:51

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro