Ispită din cauza fostului iubit

Ispită din cauza fostului iubit

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Tânără, frumoasă. Aşa este gălăţeanca Irina Stroia, cunoscută publicului drept frumoasa ispită de la ”Insula Iubirii”. Invitată la emisiunea Xtra Night Show, blonda a mărturisit că a ajuns în rolul de ispită din cauza fostul ei iubit. Şi asta pentru că a fost înşelată înainte să ajungă în faţa altarului, la scurt timp după ce iubitul i-a mărturisit că îşi doreşte să rămână împreună pentru totdeauna. Astfel, Insula iubirii a devenit locul în care frumoasa gălăţeancă spera să se regăsească. „Am participat la Insula Iubirii din cauza lui, pentru că am avut nevoie să ies din zona de confort, să renasc, să mă transform în cu totul altceva”, a mărturisit blondina, care a recunoscut şi că a fost în depresie timp de un an de zile.

* Greşeală recunoscută. Nu doar că s-a regăsit, dar gălăţeanca a reuşit să înţeleagă faptul că vina nu îi aparţinea doar partenerului. „Am realizat că greşeala nu a fost doar a lui. Da, mi-am cerut scuze, că poate şi eu l-am împins în braţele altei fetei. A fost şocat. Moldoveancă care să îşi ceară scuze, când vreodată?”, a glumit gălăţeanca. Irina, ca ispită, a reuşit să ajute fetele din show să vadă ce tip de parteneri au lângă ele, iar povestea ei de viaţă, devenită acum publică, va fi, cu siguranţă, un semnal de alarmă şi pentru alte fete.

Citit 1368 ori Ultima modificare Joi, 31 Octombrie 2019 00:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro