Gătitul şi dragostea merg mână în mână

Gătitul şi dragostea merg mână în mână

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Masterchef. O emisiune cu şi despre gătit, dar care pare să se transforme în emisiune matrimonială. Şi asta pentru că o parte dintre concurenţi au început deja să îşi facă ocheade şi să îşi marcheze teritoriile. Dacă la început a fost doar o dragoste neîmpărtăşită, între Wanda şi Andrei, iată că pe parcursul emisiunii mai multor concurenţi li s-au aprins călcâiele. Wanda şi Andrei au plecat, el a blocat-o pe reţelele de socializare, speriat că ar putea fi hărţuit, ea pare să fi înţeles că dragostea ei va rămâne la stadiul de dorinţă, dar alte două cupluri par să răsară în cadrul emisiunii. Dacă Raluca şi Jeremy sunt pe aceeaşi lungime de undă şi îşi împart ocheade în timpul probelor, iată că alţi doi concurenţi par a fi îndrăgostiţi, deşi până acum nu au dat nici un semn în acest sens.

Dragoste ascunsă. Totul a ieşit la iveală după proba de eliminare, de joi seară, în urma căreia Dilly Chilly a ieşit din bucătăria Masterchef. Imediat după aflarea rezultatului probei, Ionuţ, un alt concurent aspirant la premiul de 50.000 de euro, a sărutat-o pasional pe cea care urma să plece acasă. „Acum, că te văd, nu mai sunt supărată”, a fost reacţia concurentei, semn că nu i-a displăcut. Asta arată, încă o dată, că dragostea trece prin stomac, iar momentele romantice din cadrul emisiunii fac, cu siguranţă, deliciul telespectatorilor.

Citit 1684 ori Ultima modificare Vineri, 01 Noiembrie 2019 18:16

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro