Apariţii sexy pentru promovarea unei melodii

Apariţii sexy pentru promovarea unei melodii

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Vremuri trecute. Loredana Groza a fost invitată la emisiunea "Neatza cu Răzvan şi Dani", alături de trupa Voltaj, pentru a-şi promova noua melodie. Până aici, totul bun şi frumos, dar apariţia celebrei cântăreţe a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Loredana, ajunsă la o vârstă respectabilă, şi-a făcut apariţia pe micul ecran, la o oră mult prea matinală, cu o ţinută cu un decolteu adânc, care lăsa la vedere pieptul voluptuos al vedetei. "Acum au descoperit-o pe Loredana. Sunt nişte unii cu mânuţa la gură. Vai de mine, a venit cu…", a remarcat Răzvan. Colegul de platou i-a sărit repede în ajutor. "Poate n-aţi văzut filmele care ne-au consacrat tinereţea", a spus Dani, făcând referire la apariţia cântăreţei în "A doua cădere a Constantinopolului".

Revoluţie din nimic. Am inventat un concept, cum spun americanii. Prin anii ’90 mi-au făcut paparazzi o poză pe plajă, în Italia. A apărut şi la noi poza aceea, iar apoi vecinii nu se puteau uita în ochii părinţilor mei. A fost nebunie totală pe strada mea. Frate, cum se poate face revoluţie din nimic. Orice şi oricând se poate provoca o revoluţie dacă este puţin ieşit din cutie, din mentalitatea noastră", a povestit Loredana Groza. După apariţia sexy a artistei este posibil ca revoluţia să pornească de la CNA şi să fie îndreptată împotriva trustului de presă.

Citit 1996 ori Ultima modificare Marți, 05 Noiembrie 2019 18:09

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro