Mergem în musafirie?

Mergem în musafirie?
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Fără număr. „Mergem în ospeţie, mergem în musafirie, mergem în vizită la Horia Brenciu. Îţi iau bilet la concertul lui!”, încerca Irina Rimes să o convingă, în dulcele grai moldovenesc, pe una dintre „Vocile României”, să vină la ea în echipă. De-a dreapta Irinei, se perpelea Tudor Chirilă. Fata făcuse până atunci parte din echipa lui şi tocmai luase decizia de a renunţa la ea în favoarea altui concurent. Două scaune mai la dreapta, Smiley se tot minuna de cuvântul auzit „musafirie”. E o figură de stil, ce se pricepe el!

În fine, trec de la Pro Tv la Antena Stars, de la care am aflat că unul dintre celebrii manelişti şi-a făcut tatuaj pe frunte. N-am apucat să aflu despre ce-i vorba, că deja mi-a zburat gândul la desen. O bancnotă de 500 de euro? Borseta cu bani de care nu se desparte niciodată? Mesajul „fără număr, fără număr”? Refrenul „Să moară duşmanii mei?”. Ei bine, nu. Ieri dimineaţă am aflat cu uimire că Nicolae Guţă şi-a tatuat numele pe frunte. Numai că în loc de „Nicolae” a ieşit „Niculae”. Că atâta s-a putut. Eu zic că ar fi ieşit mai ieftin cu un "Guţă" cinstit! Eventual scris cu „tz”, ca să fie mai cool!

Citit 1673 ori Ultima modificare Vineri, 22 Noiembrie 2019 00:27

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

 • postat de MIHAIL
  Vineri, 22 Noiembrie 2019 12:21
  5.13.135.***
  Prostia,ignoranta si snobismul unor penibile vedetute duc si la astfel de monstruozitati lingvistice!!!NU NE MAI MIRA!!!SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!!!
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.