Dragoste cu năbădai şi cătuşe la mâini

Dragoste cu năbădai şi cătuşe la mâini
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cutremur în showbiz. Asta au titrat cam toate posturile de televiziune, luni seară, după ce s-a aflat că Marius Marian Ivancea, cunoscut ca "What’s Up", a fost dus la Secţia 17 de Poliţie din Capitală. Cântăreţul a fost, se pare, reclamat la 112 pentru agresiune. Cea care ar fi sunat la numărul unic de urgenţă a fost chiar iubita lui, femeia spunându-le poliţiştilor că a fost agresată. La vederea oamenilor în uniformă, cântăreţul a devenit şi mai agitat şi agresiv, aşa că poliţiştii l-au încătuşat şi l-au dus la secţie. Imaginile cu What’s Up în cătuşe au făcut înconjurul televiziunilor, moderatorii dându-şi cu părerea despre ceea ce s-ar fi putut întâmpla.

Reclamanta la poliţie. La secţia de poliţie, What’s Up nu s-a potolit şi a devenit şi mai agresiv, de data aceasta furia sa revărsându-se asupra poliţiştilor. Culmea, la secţia de poliţie au ajuns imediat şi părinţii cântăreţului, ceea ce, până la urmă era normal, dar, şoc, şi iubita care l-a reclamat. Probabil, femeia avea mustrări de conştiinţă, între cei doi lucrurile fiind mult mai complicate. Iar rănile, vizibile atât pe faţa, cât şi pe corpul artistului, denotă că agresiunea nu a fost doar de o singură parte. Ancheta este în desfăşurare şi urmează să se stabilească ce s-a întâmplat între cei doi, dar adevărul, probabil, îl vom afla într-o melodie viitoare a artistului.

Citit 2400 ori Ultima modificare Marți, 10 Decembrie 2019 13:10

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

 • postat de Ury
  Miercuri, 11 Decembrie 2019 22:22
  82.137.12.***
  Vrăjeală de 2 lei. Regie totală. Ăsta nu mai știa cum să-și facă publicitate și s-a gândit cum să facă rost. Iubita în final o să retragă plângerea, el o să plătească o amendă (eventual) și uite-așa crește vânzarea la noul album. Nu mai spun despre televiziunile care o să-l invite să-și facă rating reciproc.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.