Dragoste cu năbădai şi cătuşe la mâini

Dragoste cu năbădai şi cătuşe la mâini

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Cutremur în showbiz. Asta au titrat cam toate posturile de televiziune, luni seară, după ce s-a aflat că Marius Marian Ivancea, cunoscut ca "What’s Up", a fost dus la Secţia 17 de Poliţie din Capitală. Cântăreţul a fost, se pare, reclamat la 112 pentru agresiune. Cea care ar fi sunat la numărul unic de urgenţă a fost chiar iubita lui, femeia spunându-le poliţiştilor că a fost agresată. La vederea oamenilor în uniformă, cântăreţul a devenit şi mai agitat şi agresiv, aşa că poliţiştii l-au încătuşat şi l-au dus la secţie. Imaginile cu What’s Up în cătuşe au făcut înconjurul televiziunilor, moderatorii dându-şi cu părerea despre ceea ce s-ar fi putut întâmpla.

Reclamanta la poliţie. La secţia de poliţie, What’s Up nu s-a potolit şi a devenit şi mai agresiv, de data aceasta furia sa revărsându-se asupra poliţiştilor. Culmea, la secţia de poliţie au ajuns imediat şi părinţii cântăreţului, ceea ce, până la urmă era normal, dar, şoc, şi iubita care l-a reclamat. Probabil, femeia avea mustrări de conştiinţă, între cei doi lucrurile fiind mult mai complicate. Iar rănile, vizibile atât pe faţa, cât şi pe corpul artistului, denotă că agresiunea nu a fost doar de o singură parte. Ancheta este în desfăşurare şi urmează să se stabilească ce s-a întâmplat între cei doi, dar adevărul, probabil, îl vom afla într-o melodie viitoare a artistului.

Citit 2125 ori Ultima modificare Marți, 10 Decembrie 2019 13:10

1 comentariu

  • postat de Ury Miercuri, 11 Decembrie 2019 22:22 82.137.12.*** Link la comentariu
    0
    0

    Vrăjeală de 2 lei. Regie totală. Ăsta nu mai știa cum să-și facă publicitate și s-a gândit cum să facă rost. Iubita în final o să retragă plângerea, el o să plătească o amendă (eventual) și uite-așa crește vânzarea la noul album. Nu mai spun despre televiziunile care o să-l invite să-și facă rating reciproc.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.