O decizie nu vine fără consecinţe

O decizie nu vine fără consecinţe

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Retragere. Ştirea conform căreia prinţul Harry şi soţia lui, Maghan Markle, renunţă la rangul de "seniori" la Casa Regală a făcut înconjurul lumii. Şi la noi în ţară a fost dezbătută, pe cam toatele canalele media, această informaţie, fiecare dându-şi cu presupusul pentru a afla motivul care a stat la baza acestei decizii.  „După multe luni de reflecţii şi discuţii în familie, am ales să facem o schimbare anul acesta, prin a ne clădi un nou rol în cadrul acestei instituţii regale. Intenţionăm să facem un pas în spate şi să muncim pentru a deveni independenţi financiar, continuând în acelaşi timp să o sprijinim total pe regină”, au scris ducii de Sussex. De la acest anunţ au pornit însă zeci de speculaţii, mulţi oficiali susţinând că Regina nici măcar nu a fost informată despre acest lucru.

Repercusiuni. După ce au făcut marele anunţ pe o pagină de socializare, cei doi duci de Sussex au început să primească reacţii, mai mult sau mai puţin dorite. Primii care au reacţionat au fost cei de la muzeul Madame Tussauds din Londra, unde sculpturile în ceară ale ducilor de Sussex erau amplasate lângă cele ale reginei Elizabeth II şi ducelui de Edinburgh. Ei, după ce muzeul i-a înlăturat pe cei doi din peisaj, lumea mondenă se aşteaptă şi la alte gesturi asemănătoare.

Citit 1504 ori Ultima modificare Vineri, 10 Ianuarie 2020 18:35

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro