Miserupism în fața dragostei adevărate

Miserupism în fața dragostei adevărate

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Reacții matrimoniale. Emisiunile cu tentă matrimonială s-au înmulțit în ultimii ani, fiind prezente pe mai multe posture de televiziune. Una dintre aceste emisiuni, intitulată ”Puterea Dragostei”,  este difuzată de Kanal D și este prezentată de Andreea Mantea. Recent, cei câțiva tineri care încearcă să își găsească marea dragoste în casa ”puterea Dragostei” au reușit să o enerveze chiar și pe prezentatoare. "Sunt sătulă de miserupismul vostru față de această emisiune", le-a spus Andreea Mantea concurenților, după ce aceștia au refuzat să facă o pedeapsă și au rupt o ușă. Iar răspunsul concurenților nu a întârziat să apară, totul culminând cu o criză de gelozie.

Dragoste cu scandal. ”Doamna Andreea, atâta vă zic, nu fac nicio pedeapsă cu nicio fată pentru că eu nu simt să mă apropii de nicio fată. Puteți să mă descalificați, să-mi tăiați bani, să faceți ce vreți voi. Am venit aici, am vorbit frumos cu toți, respectați decizia și atâta tot”, a reacționat concurentul care a rupt ușa. Iar de aici și până la o ceartă în toată regula a fost doar un pas. Ce-i drept, un scandal pornit, cel puțin aparent, din și pentru dragoste. Și, cum scandalul vinde cel mai bine, realizatorii emisiunii speră astfel să atragă cât mai mulți telespectatori.

Citit 1614 ori Ultima modificare Duminică, 12 Ianuarie 2020 15:58

1 comentariu

  • postat de rocky Luni, 13 Ianuarie 2020 13:11 193.230.156.*** Link la comentariu
    0
    2

    Voi mai credeti in emisiuni de genul asta... asazis, contra: contrafacute :) Sau in site-uri gen sentimente.ro unde cand vezi niste tipe super atragatoare stai si te intrebi cum naibi nu au prieten !!! Bineinteles, profile false la greu si un site - masinarie creeat pentru a face bani din abonamentele platite de diversi credului internauti.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.