Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Era mai uşor cu seducţia. Foste ispite pe „Insula Iubirii”, pe Maria Ilioiu şi Andi Constantin i-am regăsit, cu surprindere, la Kanal D. Lipsiţi de aura seducţiei, a misterului şi a profunzimii simulate sau nu, era cât pe-aci să nu-i recunosc. Sâmbătă seara, la „Bravo, ai stil!” chiar mă întrebam cine e tânăra cu care se contrează Andreea Tonciu şi de unde-mi pare cunoscută. Era îmbrăcată ca o piţipoancă, iar Cătălin Botezatu tocmai îi spusese că nu-i place nimic din ţinuta ei, că e prea îmbrăcată, prea „acoperită”. Aşa că Maria s-a descoperit. Aproape de tot! O pereche de ciorapi şi un sacou fără nimic altceva peste sânii uriaşi, goi-goluţi. Ei bine, juriul a fost încântat! Cică aşa avea stil. Desigur, pentru filmele interzise minorilor. Contrele cu Andreea Tonciu au continuat, însă, dovedind că ţăţismele fac şi ele parte din stil! Stilul Kanal D.
Cu o oră mai devreme, la „Survivor Romania”, Andi, cu un braţ imobilizat, le mărturisea colegilor Războinici că nu se va atinge de ouă, recompensa câştigată, pentru că nu a concurat alături de ei. M-a impresionat sportivitatea şi fairplayul, în condiţiile în care ajuns în junglă a trecut de la febră la probleme cu stomacul şi acum cu umărul.    
De, era mai uşor cu seducţia…

Citit 1248 ori Ultima modificare Duminică, 26 Ianuarie 2020 15:13

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro