Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Noroc de alţii. Asta se poate spune despre Dan Capatos, prezentatorul emisiunii „Xtra Night Show”. Capatos, care până acum avea câte două sau trei subiecte pe emisiune, pare să se fi lenevit şi preferă să îşi facă audienţa pe seama colegilor de la „Asia Express”. Cum e mai uşor aşa şi are la îndemână tot felul de intrigi cu care să atragă audienţa, Capatos a fost uşor dezamăgit marţi seară, când niciunul dintre concurenţii de la „Asia Express” nu a putut veni în platou. Aşa că, pentru a duce mai departe tradiţia, prezentatorul a invitat doi foşti concurenţi, din prima - Andrei Ştefănescu, respectiv, a doua ediţie - Iuliana Luciu. Ce-i drept, Iuliana nu a avut prea mult loc de a-şi da cu părerea, pentru că Andrei şi Capatos au acaparat întreaga discuţie. Mai mult, Capatos a provocat telespectatorii să trimită mesaje în care să îşi pună părerea despre cine este cea mai antipatică echipă, ceea ce a încins şi mai tare atmosfera din platou, unde se discuta aprins despre reacţia Adei, care a folosit un limbaj extrem de colorat pe fondul unui atac de panică. „Unii au divorţat după emisiunea asta, aşa că nu mai sunt multe de spus”, a concluzionat Andrei.

Citit 1592 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Martie 2020 19:10

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro