Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Alinare. „Mamă-mi pare rău,/ da’ mi-e din ce în ce mai frică/ să nu ajung ca tine/ ziua cu alcoolul sticlă/ Spune-mi tată,/ tu ce ţi-ai dorit să fiu/ un om fără lumină ce trăieşte în trecut?/ Şi mă doare tată,/ că te strig şi nu m-auzi/ din cauza ta mi-am pus pe inimă scut”… răsuna, pe scena „Românii au talent”, copila care venise pentru a glas suferinţei tuturor copiilor cu părinţi divorţaţi.

„După ce au divorţat părinţii mei, mă închideam în cameră şi scriam. Mă simţeam renegată, singură. Relaţia dintre mine şi maică-mea se stricase înainte să divorţeze, pentru că luase un viciu, alcoolul, şi nu o mai recunoşteam. Ştiam că e maică-mea, dar nu-mi venea să cred că e maică-mea”, mărturisea fata, în culisele emisiunii de la Pro Tv. Chiar dacă vocea şi emoţiile nu o prea ajutau, versurile ei te frigeau la suflet.

„80 la sută dintre copii cântă aşa. E o poveste pe care o tot auzim, legată de dramele copiilor din ziua de azi”, a constatat, cu tristeţe, juriul. Care nu i-a putut spune decât să continue să compună şi să nu o ia, vreodată, pe calea părinţilor ei. Oare suferinţa copilei va ajunge vreodată la inima şi mintea părinţilor ei? Şi îi va trezi la realitate înainte de a fi prea târziu?

Citit 922 ori Ultima modificare Luni, 11 Mai 2020 22:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro