Spaima de virus te bagă în spital

Spaima de virus te bagă în spital

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

COVID-19 bagă spaima în vedete. Cea care a dovedit asta este Adela Popescu, care, după ce s-a simţit rău câteva zile, a mers la medic perntru investigaţii. Ceea ce a speriat-o foarte tare pe vedetă a fost faptul că Marcel Pavel, cu care se întâlnise chiar înainte ca acesta să fie diagnosticat cu coronavirus, se află în spital. Adela Popescu nu a lipsit de pe sticlă în ediţia de marţi a emisiunii „Vorbeşte lumea”, iar acest lucru le-a atras imediat atenţia fanilor, care şi-au manifestat îngrijorarea faţă de starea ei de sănătate. Lucrurile s-au clarificat repede, după ce Adela a transmis un mesaj prin care îşi linişteşte fanii că nu are coronavirus, ci o problemă digestivă. „Cu această ocazie, vă arăt testul, este negativ. Dacă nu am eu COVID-19, nu ai nici tu, nici altcineva din platou”, a explicat Adela Popescu. Chiar dacă rezultatul ei a fost negativ, colegul de platou a vrut să îşi arate solidaritatea şi a a declarat că se va testa şi el: ”Ca să nu fie nicio suspiciune, o să fac şi eu un test, ca să eliminăm orice discuţie, să nu mai vorbească nimeni”. Fanii emisiunii nu pot acum decât să spere că şi testul lui Cove va ieşi tot negativ, că altfel „Vorbeşte lumea” va rămâne fără prezentatori. Bine măcar că vine vacanţa.

Citit 1057 ori Ultima modificare Joi, 25 Iunie 2020 20:21

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro