”Acum mă iubeşte, acum mă bate!”

”Acum mă iubeşte, acum mă bate!”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Reeducarea” bărbatului, în faţa naţiunii. „O să vedeţi ce n-aţi văzut niciodată: acum mă iubeşte Brigitte, acuma mă bate!”, mărturisea Florin Pastramă, în vreme ce soţia lui, Brigitte, îl avertiza „Nu mai spune!”.

Cuplul tocmai îşi promova reality show-ul „Brigitte & Pastramă”, care urmează să înceapă. Ca şi în „Ferma” Pro Tv, emisiunea în care cei doi au devenit pereche, Florin devine omul bun la toate… dacă e filmat. „Nu vrei să ştii câte lucruri a învăţat Florin să facă de când nu mai stă la mama lui. În ultima lună, nu am avut atât de mult succes ca să-l pun să facă treabă, dar în faţa camerelor a făcut de toate! N-o să vă vină să credeţi în ce ipostaze îl veţi vedea şi asta datorită camerei! Lucruri pe care eu n-aş fi putut să-l pun să facă”, declara Brigitte.

Iar soţul ei îşi mărturisea „carenţele”: „Am fost crescut în puf. La 40 de ani nu ştiam să dau mâncare la câine, nu ştiam să spăl o curte sau să curăţ o piscină, nu ştiam să fac nimic!”. Dar pe toate le-a învăţat datorită camerelor de luat vederi! Un soi de „reeducare” în faţa ochilor naţiunii care abia aşteaptă să vadă cu arată viaţa celor doi soţi.

„Florin a devenit mai docil! Nu ştiu de ce camerele tv au influenţă şi asupra familiei şi asupra lui Florin!”, şi-a „consolidat” Brigitte victoria. Să înceapă scandalul, zic!

Citit 1593 ori Ultima modificare Duminică, 23 August 2020 19:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.