Spectacole pentru stat în casă

Spectacole pentru stat în casă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Lupta de toamnă. Începe, de obicei, în primele zile din septembrie și are loc între două posturi tv, care se află, încă de la deschidere, în concurență. Este vorba despre Pro Tv și Antena 1, care, în ciuda pandemiei de coronavirus, au filmat în lunile trecute mai multe emisiuni menite să atragă audiența. Bașca, unele dintre vedetele participante la aceste emisiuni s-au și infectat cu coronavirus și au fost nevoite să stea în spitale sau în izolare, ceea ce a dus la suspendarea filmărilor, așa cum s-a întâmplat, de exemplu, cu emisiunea ”Te cunosc de undeva”.

Până la urmă totul s-a terminat cu bine, iar filmările s-au reluat după ce vedetele au finalizat perioada de izolare, așa că emisiunea este gata să revină pe sticlă. La fel de pregătite sunt și emisiunile de la Pro Tv, care fie a schimbat formatul emisiunilor devenite celebre, precum ”Ferma”, fie a adus show-uri noi, precum ”Mask singer”, care înlocuiește ”Vocea României”.

Așadar, fie că vorbim despre emisiuni culinare, despre show-uri de talente sau despre înfruntări pe talentele vedetelor, lupta pentru audiență a celor două posturi de televiziune va fi mană cerească pentru românii care sunt încă obligați să își petreacă foarte mult timp în propriile locuințe.

Citit 1273 ori Ultima modificare Duminică, 06 Septembrie 2020 18:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.